Beyköy’de bulunan 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren, Düzce’ye büyük istihdam sağlayan fabrikalardan biri olan Teknorot Otomotiv ürünleri fabrikasında 1 Aralık Pazar günü saat 17:30 sıralarında çıkan büyük yangın, çevre il ve ilçe itfaiyelerinin desteği ile söndürülmüştü.


Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen ve büyük maddi hasara yol açan yangın sebebiyle fabrika sahiplerine ve çalışan tüm personele geçmiş olsun ziyaretinde bulunan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, İYİ Parti İl Başkan Yunus Özay Er, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Engin Bedir,  Teknorot İnsan Kaynakları Direktörü Kaan Günver ile görüşerek çıkan yangın ile ilgili bilgiler aldı.



Ziyaret dolayısıyla siyasi parti il başkanlarına teşekkür eden Teknorot İnsan Kaynakları Direktörü Kaan Günver, son durum hakkında bilgiler aktardı.
Yangın esnasında çok su kullanılmasından kaynaklı fabrikanın zemininde suyun bulunduğu ve suyun zemine etkisiyle çamurlaşarak fabrika içerisinde yürümenin imkansız olduğunu ifade etti.
Günver ayrıca sigorta şirketi yetkililerinin hasar tespiti, jandarma ekiplerinin ise olay ile ilgili olarak inceleme yaptığını belirtti.   
 

HABER: Ç.RESULOĞLU