Dünya çapında büyük bir paniğe sebep olan koronavirüs salgını, hızla yayılmaya ve can almaya devam ediyor.
Düzce merkeze bağlı Çavuşlar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Divapan fabrikasının işçilerinden birinde koronavirüs  görülmesi, mesai arkadaşlarında tedirginliğe neden oldu.

İşçinin annesinin yüksek ateşle Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldığı ve yapılan testin pozitif çıktığı öğrenildi. Bunun ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan yaşlı kadının oğluna yapılan testin de pozitif olduğu öğrenildi.

Divapan AŞ’de çalışan işçinin yine Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınırken, bu durum fabrika çalışanlarında büyük bir paniğe neden oldu.

FABRİKA YETKİLİLERİ AÇIKLAMA YAPTI…

“İŞÇİNİN FABRİKA İLE HİÇ BİR TEMASI YOK… İZİNDEYKEN HASTALANDI…

Konu ile ilgili Öncü Haber Merkezi’nin ulaştığı fabrika yetkilileri ise, işçinin 15 günlük izindeyken hastalığı kaptığı ve fabrika ile hiçbir temasının olmadığı belirtildi. Fabrikada koronavirüs nedeniyle tedbirlerin en üst seviye çıkartıldığını söyleyen yetkililer, “Fabrikamızın üretim bandı başta olmak üzere tüm birimleri her gün ilaçla dezenfekte ediliyor. Fabrikaya giriş ve çıkışlarda işçilerimizin ateşleri ölçülerek içeriye alınıyor. Yine fabrikaya giriş yapan tüm araçlar dezenfekte edilerek içeri alınıyor. Bunun dışında ne kargo ne de misafir girişine izin verilmiyor.” dedi.