Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve İl genelindeki entegre hastaneleri başta olmak üzere, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Cumayeri Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Hekimliği merkezlerinde, aşılama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Düzce’de bulunan Organize Sanayi Bölgeleri’nde (OSB) çalışan işçilerin de aşı yaptırmaları için Mobil Aşılama Hizmetlerinin devreye sokulduğu kaydedilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Normalleşme döneminde kısıtlamaların giderek azalacağı ancak bireysel tedbirlerin öne çıkacağı ve yaygın aşılama ile güçlendirilmiş bir uygulama hedefliyoruz.

Bu bağlamda, Valiliğimiz koordinesinde; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, İlçe Entegre Hastaneleri, Toplum Sağlığı Merkezi (Sağlıklı Hayat Merkezi), Cumayeri Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Hekimliği Merkezlerinde
Covid-19 aşısı yapılmaktadır. (180 Gün içerisinde hasta olanlar hariç.)

40 Yaş üzeri tüm vatandaşlarımız, 40 yaş altında ise SGK ‘ya kayıtlı (20 yaşa kadar) ve kronik rahatsızlığı olan tüm vatandaşlarımıza aşı hizmeti verilmektedir. 1.OSB, 2.OSB, Gümüşova OSB ve fabrikalarda mobil aşılama hizmetlerimiz planlama dâhilinde yapılmaktadır. Hafta sonu ise; Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi, Akçakoca Devlet Hastanesi, İlçe Entegre Hastaneleri, Toplum Sağlığı Merkezi.”

HABER: Savaş ARI