Düzce'yi Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği (DÜZDER) Başkanı Cemal Aksan’la Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş sosyal paylaşım sitesi üzerinden karşılıklı göndermelerde bulundu.

AKSAN “DAR KAFALILAR” DEMİŞTİ

DÜZDER Başkanı Cemal Aksan, birkaç gün önce 745 Bin TL’lik fiyatıyla çok tartışan saat kulelerini kendi hesabı üzerinden Başkan Keleş’in “Dar kafalılar” sözü ile eleştirmişti. Aksan, yaptığı paylaşımda;

“Evet Bizler "DAR KAFALIYIZ"...Sayın Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'ten özür diliyoruz...100.000 TL etmeyecek saat kulelerine 745 Bin TL vermeni eleştirdiğimiz için,104 milyon TL Borcu olan Belediyeye Faizi ile 978 bin TL Makam aracı almanı eleştirdiğimiz için,Vatandaşa ait parkları Belediyenin borcuna karşılık satışa çıkartmanı eleştirdiğimiz için, Asfaltsız onca yol varken Ana Caddenin asfaltını söküp yenilemeni eleştirdiğimiz için senden ÖZÜR DİLİYORUZ...Bizler Düzce'nin Geleceğini düşünemeyen Senin Deyiminle "DAR KAFALI" kişileriz...Ama Unutmayalım; Dürüstlük bir nimettir, Herkese nasip olmaz... "DAR KAFALI" demekle de günahlar affolmaz... İmza : "DAR KAFALILAR"” şeklinde tepkisini ortaya koymuştu.

KELEŞ: İŞİNİ YAP “LASTİKÇİ”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de bu sabah  “Bilmediğin işlerle uğraşma işini yap lastikçi” diye yazarak patlak bir araba lastiği fotoğrafı paylaştı. İsim vermeyen Keleş’in bu paylaşımı birkaç gün önce kendisini eleştiren Aksan’a yönelik olduğu yorumlarına neden oldu. Kamuoyunda Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in oto lastik ve jant ürünleri üzerine işyeri sahibi olan Aksan’ı hedef aldığı düşüncesi hakim oldu., Başkan Keleş’in paylaşımı kimileri tarafından eleştirildi kimileri tarafından destek gördü.

ÖNER ŞEN’DEN KELEŞ’E DESTEK

Keleş’e bazı kullanıcılar “yakışmadı” şeklinde karşılık verdi. Düzce İl genel Meclis üyesi Öner Şen’de Başkan’a destek vererek “ Başkanında bir sabretme idare etme derecesi var. Fazla ileri gideceksen alacağın cevabı kabul edeceksin.” yorumunda bulundu.