Düzce Valisi Ali Fidan beraberinde Düzce Garnizon Komutanı  J. Albay Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Müftüsü Selami Emen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mahir Arslan, Hakkari Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından gerçekleşen hain saldırıda şehit olan P. Söz. Er Cihan Aksarı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.


Mamure Köyü’nde gerçekleşen ziyarette Düzce Valisi Ali Fidan, Şehit babası Cemal Aksarı'ya sarılarak acısına ortak olmaya çalıştı.


Tüm şehitlerimize rahmet, aziz milletimize de başsağlığı dileyen Düzce Valisi  Ali Fidan, İl Müftüsü Selami Emen’in yapmış olduğu duanın ardından Türk bayraklarıyla donatılan köyden ayrıldı.



 Öte yandan Düzce Valiliği resmi internet sayfasından  Vali Ali Fidan’ın taziye mesajı yayınlandı. Fidan mesajında şunları kaydetti: “Hakkari Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesinde 06.09.2015 tarihinde bölücü terör örgütünce düzenlenen alçak ve haince saldırıda, içlerinde Cihan Aksarı’nın da yer aldığı 16 kahraman askerimiz şehit olmuştur. Milli birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan bu menfur saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Şehidimiz Cihan AKSARI ile birlikte vatanımız ve bayrağımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize metanet ve başsağlığı diliyorum.”