Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Düzce Şube Başkaın Ayhan Metin'le Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu, yaptıkları açıklamalarda PKK terör örgütüne lanetler yağdırdı.

            ÇÖZÜM YERİNE SİYASETİ SEÇTİLER

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Düzce Şube Başkanı Ayhan Metin “Akil İnsanlarını çözüm yerine siyaseti ve yazarlığı seçtiler” diyerek başladığı konuşmasına çözüm sürecinde akil insanların etkisinin olmadığı iddiasında bulundu:

“Bizler terörü kınamaktan bıktık,fakat bebek katilleri ve kanlı örgüt bu süreçten kan döktükçe güçlenmekte siyasi kanadıda oylarını ne hikmetse artırmaktadır. Bu duruma kimler dur diyecek. Artık kanları yerde kalmayacak,son terör elemanı imha edilene kadar mücadelemiz devam edecek gibi hamasi ve palavra türü sözlerden bıktık. Halkımızı birkaç oy uğruna feda etmeyin” diyen Başkan Metin açıklamasına şu sözlerle devam etti:

”Son aylarda ülkemizin çeşitli yerlerinde kürt hakları korumak adı altında önceden beri niyetleri belli olan ve bağımsız Kürdistan adı altında ülkemizi bölmek isteyen terör örgütü pkk,bebek katili İmralı’daki liderleri Abdullah Öcalan ve siyasi uzantıları HDP adlı siyasi parti bir çok siyasi eylemler gerçekleştirmekte ve en son Dağlıca’daki hain eylemleriyle terör olaylarını doruğa çıkarmışlardır. Bu süreçle sayısız asker,polis ve kamu görevlilerini şehit verdik,halada bu kanlı süreç devam etmektedir. Bu durum her kesimi üzdüğü gibi biz şehit aileleri ve gazilerimizi tarifi imkansız üzüntü ve kedere boğdu.  Bizler terörü kınamaktan bıktık,fakat bebek katilleri ve kanlı örgüt bu süreçten kan döktükçe güçlenmekte siyasi kanadıda oylarını ne hikmetse artırmaktadır. Bu duruma kimler dur diyecek. Artık kanları yerde kalmayacak,son terör elemanı imha edilene kadar mücadelemiz devam edecek gibi hamasi ve palavra türü sözlerden bıktık. Halkımızı birkaç oy uğruna feda etmeyin. Artık yapılması gereken neyse yapılsın. Şehit haberi duymak istemiyoruz,lütfen daha radikal ve önleyici tedbirler alınmasını istiyoruz. Şuana kadar terörle yeterli mücadelenin ve finans kaynaklarının çökertilmediği kanaatindeyiz. Kimse gelen şehitler üzerinden siyasi rant ve oy artırımı yoluna gitmesin.Terörü son birkez daha kınıyor şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı ve metanet diler,yaralı gazilerimize acil şifalar diler,BÜYÜK TÜRK MİLLETİMİZİN başı sağolsun temennileriyle kamuoyuna arz ederim.”

 

            KOLTUK KAVGASINI BIRAKIN

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu'da konuşmasına Dağlıca'da yapılan terörü nefret ve şiddetle  kınayarak hükümete ve tüm siyasi partilere çağrıda bulundu.

Herkes bu taşın altına elini değil, gövdesini koymalıdır” diyen Başkan Nefesoğlu :” Koltuk kavgasını ve siyasi çıkar hesapların bırakarak, birlik beraberlik içinde bu kardeş kavgasına çözüm üretelim. Bizleri birbirimize düşürmek isteyen dış güçlerin oyununa gelmeyelim. Dış güçler bizi oyuna getirip kardeşi kardeş düşman yaparak ülkemiz parçalayıp bölmeye çalışıyorlar. Daha fazla kan dökülmesin. Analar ağlamasın. ” dedi:

Haber;E.TAYHAN