Vatandaşların her türlü görüş, öneri, talep ve isteklerini resimli, görüntülü aynı zamanda bilgi notu yoluyla Düzce Belediyesi Whatsapp İhbar hattı üzerinden başvuruları sayesinde bir çok talep ve şikayet ilgili birimler tarafından anında çözüme kavuşturuluyor.

‘0533 788 8181’ numaralı Düzce Belediyesi WhatsApp İhbar Hattı üzerinden vatandaşlar belediye ile bire bir irtibat kurma imkânı sağlarken, Alo 153 Beyaz Masa Merkezinde toplanan veriler de anlık olarak ilgili birimlere bildiriliyor.

Bugüne kadar değerlendirmeye alınan ve hızlı şekilde çözüme kavuşturulan binlerce talebin yanı sıra, vatandaşlar, belediye işleyişi ve mevcut çalışmalar konusunda da bilgi sahibi olabiliyorlar.

İhbar Hattını oldukça önemsediklerini ve sürekli takip ettiklerini ifade eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü; “E-Belediyecilik hizmetleri kapsamında teknolojinin getirilerini takip ediyor ve kullanmaya özen gösteriyoruz. Bu manada WhatsApp İhbar Hattımız da uzun süredir vatandaşlarımdan da oldukça ilgi görerek hizmet veriyor. Buradan gelen her talep öncelikle BEYAZ MASA ekibimiz ardından da ilgili birimlerimizce değerlendiriliyor. İhbar Hattımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecek.” dedi.

HABER: Savaş ARI