Düzce’nin köklü sanayi kuruluşlarından olan Kelebek Mobilya’dan emekli olan bir grup çalışan, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği ‘Kelebek Ailesi Buluşması’nı bu yıl da tekrarladı. D-100 Karayolu Doğanlı Köyü mevkiindeki üretim tesislerinde yüzlerce Düzceli’yi istihdam eden fabrikanın emektarları, hem görüşemedikleri arkadaşlarıyla buluşmak hem de eski ve yeni çalışanları bir araya getirmek için yemekli bir organizasyon düzenledi.

Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerindeki Tac Mahal Düğün ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen geceye, emekli personel, fabrika çalışanları ve aileleri ile yönetim kadrosu katıldı. Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen organizasyonda, müzikler eşliğinde keyifle yenilen yemeğin ardından bir konuşma yapan Fabrika Müdürü Faruk Şahin, tüm çalışanlara hem emekleri hem de katılımları için teşekkür etti.

“85. yılını kutladığımız gibi 185. yılını kutlamakta nasip olur inşallah”
Müdür Şahin konuşmasında şunları kaydetti:
“Kelebek ailesinin değerli çalışanları, gerek şuan çalışanlar ve sizler gibi emekli olanlar ama biz hepinizi Kelebek ailesinin çalışan canlı üyeleri olarak görüyoruz ve kabul ediyoruz. Bunun için böyle bir toplantı gerçekten Türkiye’de pek çok firmalarda nasip olacak bir organizasyon değildir. Birçok firmada şirketlerden çıktıktan sonra yüzde 90 bağlar kopar. Kelebek Mobilya gibi burada birçok eski ve köklü firma var ama böyle bir organizasyon gerçekleştirip bu kadar insanı bir araya toplamak gerçekten bir marka aidiyeti ve bu insanların birbirlerine olan saygısından oluşmaktadır. Şuan şirketimiz 85. yılını kutlayacak. Gerçekten cumhuriyetimizin en eski firmalarından bir tanesi. Sizler bir müddet çalıştınız, emekli oldunuz. Yeni kuşak arkadaşların çocukları çalışmaya başladı. Sizlerin bir diğer kuşak olan torunlarının da çalışması nasip olur inşallah. 85. yılını kutladığımız gibi 185. yılını kutlamakta nasip olur inşallah. Sizlerle birlikte biz halen canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantımızın devamının yıllık olarak devam etmesini temenni ediyorum. Buraya geldiğiniz ve bu güzel atmosfere katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.”