Düzce Belediye Meclisi yarın saat 15.00’da yeni belediye başkanını belirlemek için toplanacak. Düzce’nin geleceği adına önem taşıyan bu kritik seçim öncesi önemli bir gelişme yaşandı. AK Parti Genel Merkezi başkanlık için adı geçen üç ismi mülakata Ankara’ya çağırdı.

AK Partili belediye meclis üyeleri Murat Caymaz, Hasan Küçük ve Dursun Ay yarın sabah saat 08.00’da mülakat için genel merkezde olacak.
Eski başkan Keleş’in istifasının ardından art arda toplantı trafiğinin yaşandığı AK Parti’de ilk etapta Murat Caymaz ve Dursun Ay isimleri ön plana çıkarken AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in başı çektiği bazı partililerin Dursun Ay için bastırdığı biliniyor. Tüm bu gelişmeler ışığında gözler şimdi son kararı verecek olan genel merkeze çevrildi. Mülakatın ardından meclisteki seçim için saat 15.00’da belediyede hazır bulunacak olan bu üç isimden kimin aday olacağı yarın belli olacak.

Keleş bugün Ankara’ya çağrıldı
Diğer taraftan Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de bugün Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi. Mülakat öncesi parti üst yöneticilerinin Keleş’i genel merkeze davet etmesi dikkat çekti.

Haber:C.ÜSTÜNER