Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yönetim anlayışlarına uyum sağlayamayan personelle ilgili görevden alma ya da işten çıkartma gibi uygulamaların olabileceğini söyledi.
Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. 4 gündem maddesi ile toplanan Belediye Meclisi verilen önergeler ile 10 konuyu ele aldı. Toplantıda ele alınan gündem maddelerinin tamamı komisyonlara havale edildi.
Başkan Bayram, MHP'li üyelerin "Belediye bünyesinde ve bağlı şirketlerde kadrolu veya sözleşmeli çalışanlardan görev yeri değiştirilen ve işten çıkartılanların durumuyla" ilgili soru önergesine yanıt verdi.
Bayram, "Bizim bir yönetim anlayışımız var. Göreve geldiğimizde bu anlayışımızı ortaya koyduk. Verimlilik, disiplin, prensipli çalışma ve uyumlu olma gibi unsurları içeren anlayışımıza tüm çalışanların azami ölçüde dikkat etmesini ve uyum göstermesini istedik. Bu anlayış çerçevesinde Düzce'yi hizmet etmenin daha doğru olacağına inandığımız için bu yönde kararlar aldık. Prensiplerimize uymayanlarla çalışmayacağımızı, görev değişikliği ve işten çıkartmaların olabileceğini ifade ettik" dedi.
Bayram, "Yönetim anlayışımıza uyum göstermeyenler gider, yerlerine yenileri gelir. Görev değişikliği şimdi de olabilir, 4 yıl sonra da olabilir" dedi.