İl genelinde devlet eliyle yürütülen yatırımları yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için sahadan ayağını çekmeyen Düzce Valisi Cevdet Atay, ilçe temasları kapsamında Akçakoca’yı ziyaret etti.

Düzce Valisi Cevdet Atay, burada, hem görevi başında yaralanan er Hüseyin Uyucu’ya babaevinde ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti hem de Akçakoca’nın Döngelli Köyü’nde vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Akçakocalı eri evinde ziyaret etti

Vali Atay, ilk olarak Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve kurum amirleriyle birlikte, Hakkari ili Çukurca ilçesinde görevi başında yaralanan sözleşmeli er Hüseyin Uyucu’yu Akçakoca’daki baba evinde ziyaret etti.

Eylül ayında görev yeri olan Çukurca’da, keşif görevi yaptıkları sırada terör örgütü PKK tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda yaralanan ve tedavi süreci sonunda bir ayağı diz altından kesilen Akçakocalı er Hüseyin Uyucu’nun GATA’da tedavisi sürüyor. 2 haftalık ev istirahatine gönderilen ve ev istirahati bittikten sonra tedavisi yine hastane ortamında devam edecek olan Uyucu’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Atay, ihtiyaç duyulan her türlü yardımın devlet tarafından yerine getirildiğini aktardı.

Döngelli Köyü sakinlerine kulak verdi

Vali Atay daha sonra köy ziyaretleri kapsamında rotasını Akçakoca’nın Döngelli Köyü’ne çevirdi. Köy ziyaretine Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can ve kurum amirleri de eşlik etti. Köy halkıyla bir araya gelen Vali Cevdet Atay, köyün ihtiyaç ve sorunlarına bizzat kulak verdi ve sorunlarını çözülmesi için gerekli talimatlarda bulundu.