Meclis çalışmalarından fırsat bulduğu zamanlarda hemen soluğu memleketinde alan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, sık sık partililerle bir araya gelmeye de özen gösteriyor. Meclis kürsüsünde Düzce'nin tüm ihtiyaç ve taleplerini gündeme getirmesi ile takdir toplayan Yılmaz, yeni yaşını yol arkadaşları ile kutladı.





Bir süre önce Gümüşova İlçe Başkanlığı'na görevine atanan Fatih Mercan'ı ziyaret etmek için Gümüşova'ya giden Milletvekili Yılmaz, ilçe binasında partililerle buluştu. Sohbet havasında geçen ziyarette, MHP'li Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan da hazır bulundu.


İlçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan ve ihtiyaçları not eden Yılmaz, yeni ilçe teşkilatı ile uyum içinde çalışmaların devamını temenni ederek, İlçe Başkanı Fatih Mercan ve ekibine başarılar diledi.
Görüşme sırasında partililerin doğum günü sürprizi ile şaşkınlık yaşayan Milletvekili Yılmaz, duygularını "Gümüşova İlçe Başkanlığımızda doğum günümü kutlayan ve beni yalnız bırakmayan tüm dostalarıma teşekkür ederim. Birliğimiz daim olsun." şeklinde ifade etti.

Doğum günü pastasını üfleyen Milletvekili Yılmaz, yaş günü hatırlayarak kutlama hazırlayan partililere teşekkür etti.
HABER:C.ÜSTÜNER