Düzce Ulusal Güç Birliği Platformu olarak bilinen Düzce Eğitim İş Sendikası, Atatürkçü Düşünce Derneği, CHP, BCH, Demokratik Sol Parti, Deri İş, İP, Türk İş, MMO, TÜMÖD'ün düzenlediği “Türkiye'nin sorunları ve çıkış yolları” konulu panel cumartesi günü yapılacak.

Panel hakkında açıklamalarda bulunan Eğitim İş Düzce Başkanı Zeki Bayram ekonomik kriz konusunda da açıklamalarda bulundu. Bayram, “Küresel sömürgeci güçlerin yarattığı ekonomik kriz ülkemizi de derinden etkilemiştir. Kendi krizlerinin sonuçlarını bizim halkımıza işsizlik ve açlık olarak ödetmektedirler. Aynı zamanda yarattıkları suni krizlerle ülkemizi zor duruma düşürmek silahla elde edemedikleri yurt topraklarını masa başı oyunlarla ele geçirmek insanlarımızı Kürt- Türk, Dinli dinsiz, Alevi Sünni gibi yapay yarımlarla bölmek ve yurtta iç savaş çıkarmak istemektedirler. Bu amaçlı eylemlerde yurdun çeşitli bölgelerinde başlatılmak istenmektedir. Türk ulusu en zor günlerde bile birliğini korumayı ve her türlü tertipleri bozmayı bilmiş bir ulustur. Her zaman bir çözüm yolu bulmayı ve zor durumdan çıkmayı bilmiştir. Düzce Ulusal Güç Birliği Platformu olarak ülkemizin birliği bölünmez bütünlüğü ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti sonuna kadar sürdürmek azmindeyiz. ” şeklinde konuştu.

15 Kasım Cumartesi günü Kızılay Düğün Salonu'nda düzenlenecek platforma Atatürkçü Düşünce Derneği GYK üyesi, TÜMÖD Başkanı Prof. Dr. Arpaslan Işıklı, CHP MYK Üyesi Tekirdağ Milletvekili Ekonomist Faik Öztrak, DSP Ekonomiden Sorumlu Eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, İşçi Partisi Genel Sekreter Vekili Av. Mehmet Cengiz'in konuşmacı olarak katılacak.