Düzce Belediyesi tarafından 2019 yılında Subaşı Köyü mevkiine inşa edilen ve 16.000 m2 alanda hizmet veren Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanlarının tüm bakım ile tedavi işlemleri büyük bir titizlikle yürütülüyor.

AK Parti Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri de Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde incelediler. Ziyaret ile ilgili konuşan Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, Düzce Belediyesi Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinde, sokak hayvanlarının güvenilir ellerde olduğunu söyledi.

‘Vatandaşlarımız diledikleri zaman bu modern tesisi gezebilirler”

Şu anda tesiste yaklaşık 250 civarında çok çeşitli cinsten sokak hayvanı olduğunu kaydeden Günden, “Günde ortalama 20 civarında sokak hayvanı tesisimize getiriliyor, veteriner hekimlerimiz, teknisyenlerimiz tarafından yaklaşık 21 gün süre içerisinde tedavisi, rehabilitasyonu, bakımı yapılıp kayıt altına alınarak doğal ortamına bırakılıyor. Vatandaşlarımız diledikleri zaman bu modern tesisimizi gezebilir. Tavsiye ederim, özellikle çocuklarımız çok sevecektir. Ailecek bir hafta sonu vakit geçirilecek çok güzel bir alan. Ayrıca, evlerinde, bahçelerinde bakmak üzere her yaşta ve cinste, hepsi birbirinden bu sevimli dostlardan ufak bir prosedürden sonra sahiplenebilirler. Bu güzel tesisi Düzce’mize kazandıran Bakanımız, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ ye, Milletvekillerimize, emeği geçen herkese, tesiste çalışan tüm personelimize buradan Ak Parti Belediye Meclis grubumuz adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Sağ olsunlar” dedi.

Haber: Savaş ARI