Düzceli vatandaşların "Parklarda, kaldırımlarda yürüyemez olduk" tepkisine rağmen temizlenmeyen İnönü ve Avni Akyol parklarındaki ağaç kalıntıları çalışmalar tümüyle bitince bulundukları yerden kaldırıldı.

Öncü Whatsapp İhbar Hattı'na çok sayıda gelen şikayet fotoğraflarında budanan ağaçların neden günlerdir kaldırılmadığı sorgulanmıştı. Parkların içinde ve kaldırımlarda kesilen ağaç dalları yüzünden yürüyemediklerini belirten tepkili Düzceliler, Düzce Belediyesi'ni göreve davet etmişti. Vatandaşların yürüme yollarını bile açmadığı için eleştiri yağmuruna tutulan belediye temizlik görevini budama çalışmaları komple tamamlanınca yerine getirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Parklarda yaklaşık 2 hafta süreyle devam eden çalışmaların tamamlanması ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğünden ekiplerin de desteği ile parklarda bulunan ağaç kalıntıları ve çevre temizliği yapıldı. 

Görüntü kirliliğinden şikayet eden vatandaşlar da ayrıntılı temizlik çalışmalarından dolayı ekiplere teşekkür etti." ifadeleri yer aldı.
HABER:C.ÜSTÜNER