Beyköy halkının yol sevinci kursağında kaldı. MHP Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın seçimlerden sonra yapımına başladığı ve iki gün içinde biteceğini söylediği Beyköy yolu, yarım bırakıldı. Yolun kısa bir bölümü asfaltlanırken diğer bölümleri ise siyasi engellerden ötürü tamamlanamadı.

Bu durum da uzun süre sonra yoluna kavuşma sevinci yaşayan Beyköylüler'in yine yolsuz kalmasına neden oldu. Oluşan toz bulutları nedeniyle yıllardır sorun yaşayan belde sakinleri, toz bulutlarından kurtulmak için kendi imkanlarıyla yolu sulamaya çalışmaya devam ediyor.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın yağışları mazeret göstermesinin ardından da havalar düzeldi ama çalışmalar hala başlayamadı. MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz da bu konuda yaptığı açıklamada yolun siyasi oyunlara kurban gittiğini söylemişti.

Beyköylüler dertli, yol tamamlanmayı bekliyor. Beyköy yoluyla birlikte Organize Sanayi Bölgelerinin yolları da aynı sorundan yakınıyor. Engellere kurban giden yolla ilgili neler yapılacağı bilinmezken hem Beyköy, hem de OSB yolları sıkıntılarla uğraşmaya devam ediyor.