Düzce Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantıları 1. Birleşimi Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Salih Keskinli başkanlığında toplandı. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimize yönelik sunulan önerge de yer aldı.

Belediye meclisindeki iki siyasi parti olan AK Parti ve MHP grubunun ortak imzası ile meclise sunulan önergeyi Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney okudu. Güney, "15 Temmuz Darbe Teşebbüsü'nde hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizin anısını yaşatma adına yapımı tamamlanan Düzce Lisesi Parkı'nın adının 15 Temmuz Şehitler Parkı, yapımı devam eden otoban bağlantı yolunun 15 Temmuz Demokrasi Bulvarı, Rasim Bedir Paşa Bulvarı ile Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'nın birleştiği alana yeni yapılacak kavşağa aynı saldırıda yaşamını yitiren 4. Sınıf Emniyet Müdürümüz Şehit Ufuk Baysan Kavşağı olarak değiştirilmesini öneriyoruz." açıklamasında bulundu.

Meclis tarihinde ilk kez tüm üyelerin ortak paydada buluştuğu bir öneri olma özelliği taşıması adına da önem taşıyan yeni yol, park ve kavşaklara 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimizin isiminin verilmesi yönündeki önerge komisyona havale edilmeden oy birliği ile kabul edildi.


Haber; C.ÜSTÜNER