İçişleri Bakanlığı'ndan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği için ataması onaylanan Muharrem Tozan, vakit kaybetmeden göreve başladı. Sabah vekâleten görevi yürüten Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker’den görevi devralan Tozan, kolları sıvadı. Gün boyu telefonlar ve çiçeklerle yeni görevini tebrik edenlerle odası dolup taşan Tozan’ı ziyaret ettik.


DÜZCELİLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ


Öncelikle kendisini göreve layık görenlere şükranlarını sunan Tozan, geçmiş tecrübelerini hatırlatarak “Geçmişte belediye sınırlarında hizmet ederken bugün belediye sınırları dışındaki alanlara hizmet edeceğimizden farklı bir çalışma içine girmeyeceğiz. İl Özel idaresi personeli ve ekipmanıyla yürütme organın başında olarak adil, dürüst, eşit düzeyde çalışma içinde olacağım. Düzcelileri mahcup etmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.


TÜM BİRİMLERDEN BRİFİNG ALACAĞIM


5 yıl kamuda, 10 yıl belediyede 5 yıl da üst düzey yöneticilik tecrübesine sahip olan Tozan, “ bu işlere yabancı değilim. Öncelikle gözlemleyeceğiz. Mevcut yapıyı görmek istiyorum. Pazartesinden itibaren ihalesi yapılan ve devam eden işleri kontrol edeceğim. Tüm birimlerden brifing alacağım. Meclis üyeleri ile görüşeceğiz ve şimdiye kadar hangi kararlar alınmış bilgi alacağız. “Hizmet etmek istiyorum” diyen herkesle yola devam edeceğiz.” dedi.

 

İŞLER HIZLANSIN DİYE GETİRİLDİK


Yaklaşık 1 yıldır vekâleten yürütülen İl özel idaresi için Tozan, “ Asil yürütenle vekâleten yürüten aynı olmaz. Vekâleten de iyi niyetle yürütüldüğünü biliyoruz. İşler hızlansın diye getirildik. Gücümüz nispetinde bir çivi daha fazla çakmak amacıyla gayret edeceğiz.” diye konuştu.

Bugün İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği koltuğuna oturan Muharrem Tozan'ın ilk ziyaretçisi Milletvekili İbrahim Korkmaz oldu. Korkmaz Tozan'a görevinde başarılar diledi.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır