Açıldı açılacak derken AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay'ın ilk önce şubat ayında açılacağını söylediği, Vali Bülent Kılınç'ın da çalışmaların devam ettiğini ve birkaç ay içinde açılacağını belirttiği Düzce Hükümet Konağı konusunda AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay'dan bir açıklama daha geldi.

Erbay, bazı nedenlerden dolayı konağın şubat ayında açılamayacağını belirterek, “Hükümet Konağı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Düzceliler'e şunu söyleyebilirim ki konağın kesin açılışı 15 Mart'ta yapılacak. Konağı bu tarihe yetiştirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu tarihte konak her şeyiyle bitirilip açılmış olacak.” şeklinde konuştu.

“Duble yollar bu yıl bitecek.”

Özellikle Düzce ile Gümüşova arasında yapımı bir türlü tamamlanamayan duble yol konusuna da değinen Erbay, “Bu yıl duble yollarla ilgili girişimlerimiz devam ediyor. Bu yollar bu yıl bitecek diyebiliriz. Gerekli şartlar oluşturulduktan sonra çalışmalar da kaldığı yerden devam edecek. Bu yolu bu yıl şekillendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Yerel seçimlerde parti değil aday ön planda.”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Celal Erbay, yerel seçimlerin genel seçimlerden farklı olduğunu, genel seçimlerde partinin, yerel seçimlerde de adayın ön planda olduğunu ifade etti. Erbay, “Parti tarafından gösterilen adayın karakteri ve çalışmaları yerel seçimler için önem taşımaktadır. Gösterilen adayın parti doğrultusunda hazırlanması ve ağır başlılığını ortaya koyması gerekiyor.” dedi.