2020 yılına girmemize kısa bir süre kala Öncü Haber ekibi vatandaşlara yeni yıldan beklentilerini sordu. Düzceliler 2020 yılında huzur, sağlık, bol kazanç ve çocuklar ağlamasın dileklerinin yanı sıra  asgari ücrete zam yapılması dileğinde bulundular.
YENİ YILDAN BEKLENTİLERİNİZ NELERDİR
2020 yılının kendisi için daha güzel geçmesini istediğini belirten Senem Sayar şunları söyledi: “Geçen yıl üniversite sınavlarına girmiştim, umduğum başarıyı elde edemedim. Çokta iyi bir yıl değildi. Benim için, önümüzdeki yılın daha güzel olmasını istiyorum.” Şeklinde konuştu.
Yeni yıldan bolca para beklediğini belirten Sevde Seyis şunları söyledi “Yeni yıldan beklentilerim huzur, mutluluk ve bolca para istiyorum.”
Yeni yılda şehit haberlerini duymak istemeyen Engin Şen şöyle konuştu: Huzur ve mutluluk istiyorum.”
2020 yılından beklentilerinin iş olduğunu belirten Nur Türedi şunlar belirtti: “Öncelikle para varsa sevgi ve saygı vardır. Yeni yılda huzur mutluluk, güven, sağlık ve iş bekliyorum”
Dünya’ da ve ülkemizde savaşların olmasını istemediği dile getiren Güler Çeker şöyle konuştu: “Önce sağlık mutluluk huzur istiyorum. Vatanımız için güzel şeyler olmasını, çocuklarımız acı çekmesin kötü şeyler olmasın istiyorum”