İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 18. birleşiminde 4857 sayılı İş kanununun 30. maddesi gereğince, 2010 mali yılında Özel İdare Bünyesinde 2 adet özürlü büro elamanı çalıştırılması talebi oy birliği ile Plan ve Büçe komisyonuna havale edildi.

Daha öncede ekranlara getirdiğimiz Boğaziçi Belde Belediyesi'ne bağlı Ballar ve Çayırtarla Mahallelerinin Belediye'den ayrılarak Köy olma talebide İl Genel Meclisi'nde görüşülerek mahallelilerin istediği gibi İ.G.M. Üyeleri'nin de evet oyu vermesiyle Meclisten geçmiş oldu.

İl Özel İdaresi Yığılca İlçe Özel İdare Müdürlüğü'nün 2010 yılı bütçesi ele alındı. Buna göre İlçe Özel İdaresi Genel Kamu Hizmetlerine 101.606 TL, Eğitim Hizmetlerine 43.007 TL olmak üzere toplam 144.613 TL ön görüldü ve yapılan oylama sonunda bütçe kabul edildi.

Kasım ayı 5. Birleşiminde görüşülüp Plan ve Bütçe Komisyonuna havele edilen Bolu Dağı 3. Viyadük civarındaki kaynak suyunun 10 yıllığına kiralanma konusu görüşülmüş ve buna göre Plan ve Bütçe Komisyonu söz konusu su kaynağının, bölgenin ve bulunduğu beldenin kültürel, sosyal yapısını göz önünde bulundurarak 8 yıllığına kiralanması uygun görülerek karara bağlanması için İl Genel Meclisine sunulmasına oy Birliği ile karar verildi.