Yapılan yerel seçimlerin ardından yeni üyelerle dün ilk kez toplanarak Meclis Başkanı ve vekillerinin belirlendiği İl Genel Meclisi'nde bugün de gündem maddeleri okunarak komisyon üyeleri belirlendi. Toplantıya katılan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel'in yeni üyeleri maddelerle ilgili nasıl hareket edecekleri konusunda bilgilendirmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yapılan toplantı da komisyon üyeleri de belirlenirken üyeler şu şekilde oluştu:

Plan ve Bütçe Komisyonuna AK Parti'den Mehmet Zeki Şahin, İbrahim Bilgin, Muzaffer Bülbül, Harun Veziroğlu, Mustafa Tok, MHP'den Ahmet Turhan ve Muhterem Parlak.

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Ak Parti'den İsmail Arslan, Necmi Kap, Muharrem Şen, İsa Bilçin, Hasan Arslan, MHP'den Ahmet Turhan ve Ergin Özensel.

Eğitim – Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna AK Parti'den İbrahim Canbolat, Hasan Arslan, Ayhan Hacıislamoğlu, MHP'den Adem Dursun ve CHP'den Nedim Albayrak.

Çevre ve Sağlık Komisyonuna AK Parti'den İsa Bilçin, İsmail Akalın, İsmail Arslan, Harun Veziroğlu ve MHP'den Sema Çelebi.

Köye Yönelik Hizmetler ve Tarım Komisyonuna AK Parti'den Başkan Muharrem Şen, Başkan Vekili Mustafa Tok, Necmi Kap, Mehmet Zeki Şahin ve MHP'den Adem Dursun.

Muhtelif İşler Komisyonuna AK Parti'den Mehmet Zeki Şahin. Necmi Kap, Muzaffer Bülbül, SP'den Kazım Sağlam ve MHP'den Ergin Özensel.

Toplantı da ayrıca gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.