AK Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İl Başkanı Fevai Arslan, tüm yatırımlar takip ediliyor dediler.
Muncurlu’ya yapılan toplu taşımacılık konusunda yaşanan gerginlikler ve kooperatif yöneticileriyle yapılan görüşme hakkında açıklamalarda bulunan ;l Başkanı, “arkadaşlarımız taleplerini bize ilettiler ve belediye başkanımızla konuyu görüşüp değerlendireceğiz” dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram ise “İstenmeyen olaylar yaşandı. O zamanda söylemiştim burası dağ başı değil. Taşımadan vazgeçmeyeceğiz. İlk dediğimiz noktaya gelindi, zorlamayla hukuk dışı yollarla bir yere varılmaz. Çözüm masada olur. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hem kooperatif hem de belediye taşımacılığa devam edeceklerdir” dedi. Ticaret Lisesi kavşağında yapılan çalışmalar nedeniyle kalıcı konutlar bağlantı yolundan gelen araçların Çoban istikametine yönlendirilmesi nedeniyle yaşanan tıkanıklık, Çoban kavşağına yapımı planlanan dalçık projesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bu nedenle dalçık çalışmasının ne zaman başlayacağı konusunda açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, projede aksama yok. Yedinci aya kadar çalışma başlayacak dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da, Ticaret Lisesi kavşağında çalışmaların sonuna gelindiğini ve bir iki gün içinde asfalt yapımının başlayacağını belirterek kavşağın kısa sürede hizmete gireceğini söyledi.
Çavuşlar köyüne yapımına başlanan TOKİ konutlarının başvurularının henüz başlamadığını belirten İl Başkanı, konuyu takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde görüşmeler bitirildiğinde büyük bir ihtimalle Belediye olabilir. Bu nedenle vatandaşın nereye müracaat edeceğini kamuoyuna duyuracağız. Şu anda başvuru alınmıyor dedi.

Haber; H. KAYA