Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü basın ve halkla ilişkiler biriminden sorumlu Burçin Sarıcan’ı yetkilerini alarak, insan kaynakları bölümüyle görevlendirdi. Basın ve Halkla ilişkilerin başında olan Muharrem Yılmaz da görevinden alınarak Beyaz masada görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlere,  belediye adına yapılan açıklamalarda seviyesiz ve suçlayıcı ifadelerle kurumsal dile uymayan açıklamalar yapan birimin başında Burçin Sarıcan ve Muharrem Yılmaz bulunuyordu.
Özellikle yapılan haberleri algı ve yalan haber olarak açıklama cihetine giden bu ikilinin görevlerine son verildi.
Feride Güçlü bugünden itibaren Basın Halkla İlişkiler’in yansıra kurumsal iletişim ve basın müşavirliği görevlerinde bulunacak.
Görevden el çektirilen Burçin Sarıcan Akçakoca AK Parti Gençlik kolları başkanlığı ve Parti yönetimi görevlerinde bulunmuştu. Bakanlık döneminde Faruk Özlü’nün tavassutu ile Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığına memur olarak atanan Sarıcan Başkan Özlünün seçilmesinden sonra Düzce Belediyesi’nde İnsan Kaynakları Müdürü olarak göreve başlamıştı.
Sarıcan’ın Bakan Özlü’nün yanında hatırı sayılan bir kabul gördüğü bilinirken verilen görev ve sorumluğu taşıyamaması görevden alınmasına sebep oldu.