Ankara Düzceliler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı Ankara’da yaptı. Dernek toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula üyelerden yoğun katılım oldu. Divan başkanlığını TBMM 18. Dönem Bolu eski Milletvekili Ahmet Şamil Kazokoğlu'nun yaptığı olağan genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

"Düzceliler'e hizmet bayrağını daha da ilerilere götürdük"
Genel kurulda söz alan Başkan Semih Kıbrıs, çok sayıda faydalı çalışmaya imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, kuruculara, eski ve yeni tüm başkanlar ile yönetim kurulu üyelerine güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Üstlendikleri Düzce ve Düzceliler'e hizmet bayrağını daha da ilerilere götürdüklerini ifade eden Kıbrıs, sivil toplum kuruluşu olarak siyasallaşmadıklarını ve her zaman genel doğruların ışığında objektif olarak çalıştıklarını vurguladı.

Kıbrıs güven tazeledi
Tek liste olarak gerçekleşen Ankara Düzceliler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda mevcut Başkan Semih Kıbrıs tüm üyelerini oyunu alarak yeniden göreve seçildi. Genel kurul sonrası kurul üyelerine hitaben konuşan Kıbrıs, "Bu kutsal gördüğüm görevi sizlerden aldığım güçle en iyi şekilde sürdürmeye ve daha çok çalışmalara imza atmaya gayret göstereceğim. Kıt olanaklarımıza rağmen daha iyi, daha verimli faaliyetler yapacağız." diye konuştu.

"Çok daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz"
Yönetime giren iki önemli isme dikkat çeken Kıbrıs, "Bazı STK’lara bakarak iyi ve faydalı çok sayıda çalışmaya imza atsak da yeterli olmadığını, çok daha fazla çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Yeni kurul üyelerimizden Ankara Müftümüz Sayın Mehmet Sönmezoğlu ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine yeni atanan Sayın Hasan Özlü bey çalışmalarımıza, Düzce ve Düzceliler'e faydalı olabilme konusundaki faaliyetlerimize ivme kazandıracaktır. Bu husus bizi mutlu etmektedir." dedi.

Derneğin yeni yönetim kurulu
Olağan genel kurulda yönetim kurulu üyeliklerine Semih Kıbrıs, Prof.Dr.İnan Güler, E.Banka Müdürü Şemsettin Savaş, E.Daire başkanı İrfan Yalçın, Bakan Baş Danışmanı Halis Katırcıoğlu, E.Kurmay Albay Muharrem Özcan, E.Kule Şefi Sami Akçay, E.Genel Müdür Burhan Batur, Hakim Ekrem Özdemir, Uğur Haluk Altın, Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü seçildi.
Denetim Kurulu Üyeliklerine Gelir İdaresi Müdürleri Genel Başkanı/Vakıf Başkanı Aykut Güleç, Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Prof. Dr. İrfan Albayrak, E.Kurmay Albay Fikret Dikmen, Cengiz Öğünç ve Belma Üçok seçildi.
Onur Kurulu üyeliklerine ise  E.Hava Pilot Tuğ General Senai Günal, E.Hakim Kurmay Albay Musa Sönmez, E.Millet vekili A.Şamil Kazokoğlu, Diyanet Görevlisi Cavit Akman ,Nihat Kutbay, Sefer Aytuğlu seçildi.