Türkiye’de örnek bir uygulamaya imza atarak her ay toplanan siyasi parti il başkanları Düzce’nin sorun ve ihtiyaçlarını masaya yatırmaya devam ediyor.

Beşincisi düzenlenen toplantıya bu ay CHP İl Başkanı İlhan Duru ev sahipliği yaptı. CHP İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP İl Başkanı İlhan Duru, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez, BBP İl Başkanı Engin Bedir, Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nezir Merttürk katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan CHP İl Başkanı İlhan Duru, her toplantıda değişik sorunların ele alındığını belirterek, şöyle devam etti:
“Bu toplantıda konumuz uyuşturucu,  çevre kirliliği ve hava kirliliği olacak. Tabii bunun yanı sıra TSO yetkilileri bir dosya ile geldi. Onların getirdiği dosyalar hakkında konuşacağız. Biz Düzce’de yerelde yaşıyoruz. Düzce’miz ufak bir yer. İl başkanlarımızla değişik istişarelerde bulunuyoruz. Düzce’mizde görünen noksanları,  AK Parti İl Başkanımız Sayın Mustafa Keskin’e aktarıyoruz. Karşılıklı güzel bir görüşmeler oluyor.”   

Toplantıya misafir olan Düzce TSO yetkilileri de Düzce’nin ticaret ve sanayi hayatı ile ilgili projelerinin bulunduğu dosyayı siyasi partilerin il başkanlarına sundu. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
 
Haber: S.AYDINLI