Düzce Şehir Mezarlığı’nda başlayan anma etkinliklerine Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Düzce Barosu Başkanı Av. Azade Ay, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, birim müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile siyasi partilerin il başkanları katılım gösterdi.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Düzce Müftüsü Hüseyin Can tarafından gerçekleştirilen dua ardından, programa katılanlar şehit kabirlerini ziyaret etti.



Düzce’nin şehidi Ufuk Baysan’ın kabrine de ziyarette bulunululması ile devam eden ziyaretlerde Şehit Ufuk Baysan’ın annesi ve babası da yer aldı.



Kabir ziyareti sonrası Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına fidan dikimi gerçekleşti.





Haber: H. DURNA