Yapılan seçimlerin ardından yönetim kurulu ve Meclis Başkanlığı oluşturulan Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Meclis Başkanı Nusret Özsoy Başkanlığı'nda ilk toplantısını dün akşam yaptı. Toplantıya TSO Başkanı Metin Büyük ve meclis üyeleri katılırken toplantı öncesinde Başkan Özsoy, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yapılan seçimlerin ardından ilk toplantının gerçekleştiğini söyleyen Özsoy, “Burada meclis üyelerimizle birlikte kararlar almak ve bu kararları uygulamak için biraraya geldik. Düzce'nin artık birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bunun için bizim de birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı yapmamız gerekiyor. Düzce sanayisinin gelişmesi, daha iyi bir Düzce'de yaşanması için hep birlikte barış içinde hareket etmemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Toplantı da ocak ayı masrafları, hakem, bilirkişi ve eksper talepleri ile fidanlık arazisine yapılması düşünülen Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası konuları hakkında görüş alışverişinde bulunularak bu konularda neler yapılabileceği üzerinde duruldu.