5 yıldır faaliyetlerine devam eden İl Genel Meclisi 29 Mart yerel seçimlerinde yeni seçilen üyelere yerini bırakacak. Meclis, bugün son kez bir araya geldi ve son toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıya Eski İGM Başkanı Okan Eren Kuru'da katıldı. Beş yıllık süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını söyleyen İGM Başkanı Yusuf Ercan meclis üyelerine son konuşmasını yaptı.

Düzce'nin il olduktan sonra ilk İl Genel Meclisi üyeleri olduklarını vurgulayan Ercan, “Sizlerle birlikte önemli çalışmalara imza attık. Bazen güldük bazen üzüldük. Ama her zaman Düzce'nin işleri için çalıştık. Birlikteliğimizi hiçbir zaman yitirmedik. Bundan sonraki çalışmalarında da bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi üyeleri de yaptıkları kapanış konuşmalarında yaptıkları çalışmalardan bahsetti ve meclisin önemine değinerek bu birlikteliğin bir daha sağlanmasının zor olduğunu dile getirdi.

Eski İl Genel Meclisi Başkanı Okan Eren Kuru'da meclisin Düzce için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Bu mecliste görev almak benim için gerçekten gurur verici bir olaydı. Bu üyelerle başarılı çalışmalara imza attık. Yaptığımız çalışmalar ve bu birlikteliğin bundan sonraki süreçte de devam etmesi gerekiyor. Bundan sonraki üyelere de çalışmalarında şimdiden başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İGM Başkanı Yusuf Ercan ve Eski İl Genel Meclisi Başkanı Okan Eren Kuru tarafından meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi.