Kurum içerisinde istişareyi yönetim politikasında üst sıraya koyan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, müdürlüklere yönelik toplantılara başladı. Bu kapsamda ilk toplantısını Düzce Belediyesi’nin en yoğun birimi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli ile yapan Başkan Ay, personelin çalışma sistemi hakkında bilgi alarak vatandaş odaklı çalışma veriminin arttırılması talimatını verdi.

“Düzce’mizi modern kent planlaması çerçevesinde yeniden inşa ediyorlar”
Meclis salonundaki brifing toplantısında müdürlük birimleri ile personelin çalışma sistemi hakkında İmar ve Şehircilik Müdürü Hamit Erdoğan’dan bilgi alan Başkan Ay, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde çalışan personelin büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, “Müdürlüğümüz bünyesinde Düzce’mizi modern kent planlaması çerçevesinde yeniden inşa eden çalışma arkadaşlarıma verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum. Belediyemizin her biriminde olduğu gibi burada da özverili ve vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile işlemler devam ediyor. Bu toplantı ile müdürlük personelimizin; vatandaşlarımız, müteahhitlerimiz ve imarda işi olan herkesin taleplerini en hızlı şekilde yerine getirmesi için planlamalar ve istişareler yaptık. Düzce Belediyesi her zaman vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda hareket etmeye özen göstermektedir, bu anlayış her birimimizde devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Eski Müdür Özcan’a Başkan’dan plaket
Öte yandan toplantıya Düzce Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden eski görev yeri olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne alınan ve daha sonra tayin istediği İstanbul Darülaceze Başkanlığı'na ataması yapılan Mesude Özcan da katıldı. Düzce Belediyesi’ne yaptığı katkılardan dolayı Özcan’a teşekkür ederek plaket takdim eden Başkan Dursun Ay “Kendisi Düzce’nin yeniden yapılandırılması ve şehirleşmesi konusunda önemli proje ve çalışmalara imza attı. Kendisine bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Haber: C. ÜSTÜNER