Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan ve Özellikle son oynadığı İpsiz Recep dizisi ile kendini Düzceli ilan eden ünlü oyuncu Kadir İnanır, Ankara’dan İstanbul’a geçerken Düzce’de mola verdi. Yeksan Firmasını ve sahiplerini ziyaret eden İnanır, yeksan çalışanları ile de bol bol hatıra resmi çektirdi.

24419

İpsiz Recep Dizisi için Düzce’de yapılan çekimler sırasında çok sıkı dostluklar edindiğini belirten ünlü oyuncu Kadir İnanır, Düzce’nin kendinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek buradan geçerken dostlarıma uğramadan yapamıyorum, Ben de artık sizler gibi Düzceliyim dedi. Muro lakaplı Mustafa Üstündağ ile birlikte rol alacağı yeni televizyon dizisi İzmir Çetesi için de çekimlerin önümüzdeki günlerde başlayacağını belirten İnanır, henüz tam olarak anlaşma sağlayamadık ancak,dizide oynamayı kabul ettim. Dizinin Çekimleri İzmir’de gerçekleşecek dedi.

24420

Dizilerde oynamamın zorluklarına da değinen İnanır,Televizyon dünyası ekonomik açıdan çok değişik ve tartışmalı bir anlayışın içine girdi. Mali sorunları başka ve anlamsız metodlarla çözmeye başladılar. Emek harcayanların emekleri karşılıksız kalmaya başladı. Ancak bizim de başka yapacak bir şeyimiz yok dedi. Sanatçıların diziler için yaptığı eyleme de değinen İnanır,eyleme sonuna kadar destek verdiğini söyledi. İnanır röportajımızın ardından Düzce’de kısa bir süre dinlendi ve ardından İstanbul’a doğru yola çıktı..

Haber; Ü. ÇETİN