Ekonomik krizin etkilerininw göstermesinden itibaren olumsuz bir hava oluşurken son zamanlarda da Düzce de ekonomik krizle birlikte intihar olayları da artış gösterdi. Konu ile ilgili Düzce Belediye Başkan adayları Selahattin Aydın ile birlikte televizyonumuzu ziyaret ederek  açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomik krizin ülkeye teğet geçtiğini söylemesine rağmen ülkenin krizin tam ortasında olduğunu belirtti.

Erdem, “Ekonomik krizle birlikte ülke zor şartlara doğru sürüklenmeye devam ediyor. Kriz ortamı Siyonistlerin, Yahudiler'in ortaya attığı ve tamamen sömürgeciliğe dayanan bir tutumdur. Bizim Hükümetimizde bu oyuna alet olmuştur. Ülkenin bu durumdan bir an önce kurtulması gerekiyor. Bunun tek yolu da Milli Görüştür. Bu konuda önemli çalışmaların yapılması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“İntihar olaylarının artmasından endişe ediyoruz.”

Yaşanan ekonomik krizin etkisiyle bunalıma girerek intihar edenlerin sayılarında artış olduğuna da değinen Erdem, “Bu şartlar altında bu durumla ne yazık ki karşılaşıyoruz. İntihar olayların ilerleyen zamanlarda artış göstermesinden endişe ediyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu bu zor şartlardan bir an önce kurtulması gerekiyor. Aksi takdirde kapanmayacak yaralar açılabilir.” ifadelerini kullandı.