Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli Seçimleri’ne yönelik iş dünyasından da tebrik mesajları geldi. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran seçimleriyle birlikte Türkiye’nin dünyada nadir bulunabilecek bir demokrasi şöleni yaşadığını belirtti.

Erdoğan ve Bahçeli’yi tebrik etti
Seçimlerle birlikte yeni bir yönetim sisteminin kabul edildiğini anımsatan Şahin, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi tebrik etti.

Seçimlerin ardından oluşan siyasi tabloyu Türkiye’nin geleceği için umut verici olarak niteleyen Düzce TSO Başkanı Şahin, başkanlık görevini devraldığı TSO eski Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır'ın Düzce’ye ve Düzce sanayisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını vurguladı.

“Çakır meclisteki çalışmalarında ilimize önemli katkılar sağlayacak”
Şahin şunları kaydetti: “Eski Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Fahri Çakır'ın milletvekili olarak göreve gelmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Sanayicilerimizin sorunlarına yakından şahit olan, kendileri için görevde olduğu dönemde mücadele eden Fahri Çakır'ın meclisteki çalışmalarında ilimize önemli katkıları olacağını düşünüyoruz. Düzce, cumhur ittifakına büyük oranda destek vermiş ve Cumhur İttifakı’nı meclise göndermiştir. İlimiz, bu yüksek oy oranının karşılığını bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de alacaktır.”
 

Haber: C.ÜSTÜNER