PTT işçilerinin sorunları için yaptıkları basın açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. D-655 akarayolu kenarında bulunan PTT Baş Müdürlüğü önünde buluşan bir grup işçi taleplerini ifade etti.  Basın açıklamasını PTT İşçi Meclisi ve Nakliyat İş Sendikası adına Ufuk Altınışık yaptı. Altınışık taşeron sistemi eleştirerek ciddi sorunlar yaşadıklarını söyledi.
Altınışık, “Kılık kıyafet eksikliği, yol ve yemek ücretlerinin ödenmemesi, yazılan dilekçelere cevap verilmemesi, kurumumuzu yok sayması başlıca sorunlarımızdandır. ”dedi.

Altınışık Düzce Belediyesine çağrıda bulundu. “Düzce Belediyesi paso hakkımızı iptal etmiştir. Gerekçe olarak da komik bir şekilde zarar ettiklerini beyan etmişlerdir. Bugüne kadar halkımıza hizmet götürmek için yol ücretlerimizi kendi imkanlarımızla karşıladık. Artık bu şekilde devam ettiremiyoruz. PTT bu konuda derhal önlem almalıdır. Firmaya ödüyoruz sözlerinden vazgeçmelidir. Açmış olduğumuz muvazaa kazanılmıştır. PTT mahkeme kararlarına uymamakta ısrar etmektedir.”

Mahkeme kararlarının uygulanmasını isteyen işçiler, PTT’nin yükümlülüklerini yerine getirmesini isteyip bir günlüğüne iş durdurduklarını ifade ettiler.

Haber:Y.SEVER