Uzunmustafa Mahallesi Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokulu karşısında hizmete giren “Kafe Eymen”in açılış töreni bugün yapıldı. Açılışa, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, sivil toplum örgütü temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.



Düzce basının emektar isimlerinden olan ve yeme-içme sektörüne adım atan Muammer Kızılırmak’ı bu önemli gününde meslektaşları da yalnız bırakmadı. Davetlilerle tek tek ilgilenen Muammer Kızılırmak ve ortağı Fatma Heren katılımlarından dolayı teşekkür etti.



“2023’te faizler daha da düşecek”
Öncü mikrofonuna açıklamalarda bulunan davetlilerden AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, şöyle konuştu:
“Ülkenin içinden geçtiği ekonomik şartlar içinde böyle işletmelerin açılması bizim için çok önemli. Hayırlı, uğurlu olsun. Ben de otomotiv bölümünü karşıdaki okulda okudum. Buradaki kafeteryaların ne kadar rağbet gördüğünü iyi bilirim. Ülke genelinde ekonomide çıkış yakaladık, vergiler düşmeye başladı. Önümüzdeki süreçte ekonomi daha iyi olacak. 2023’te faizler daha da düşecek. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah bereketini arttırsın.”



“Allah hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin”
 İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özayer, hizmete giren işyerine hayırlı kazançlar dileyerek, şu ifadeleri kullandı:
“Öncelikle hayırlı olsun. Bu dönemde böyle bir ortamda arkadaşlarımız güzel bir lokasyon oluşturmuş. Allah hayırlı, bereketli kazançlar nasip etsin. Helalinden ekmek yemeği nasip etsin.”

“Birilerinin cesaret edip girişimde bulunması lazım”
Düzce’ye yeni bir kafeterya kazandıran Muammer Kızılırmak, duygularını şöyle aktardı:
“Düzce’yi yıllardır çok yakından takip ediyoruz, yazıyoruz, çiziyoruz. Genel anlamda bir kriz var. Her ne kadar kriz olsa da birilerinin cesaret edip girişimde bulunması lazım. Herkes karınca kararınca toplum için bir şeyler yapması gerekmektedir. Bizde bu tür bir gerişimde bulunduk hayırlısını temenni ediyoruz.”  



 “Kendi el emeğim olan ürünleri öğrencilere sunacağım”
Ortak Fatma Heren ise “Ekonomik kriz var, büyük sıkıntılar var. İşsizlik hat safhada kendi el emeğim olan ürünleri öğrencilere sunacağım. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bize ve Düzce’ye hayırlısı olsun.” dedi.
Açılış kurdelesinin dualarla kesilmesinin ardından kafeteryayı gezen konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.