Düzce Belediyesi bahçesinde düzenlenen bir programla Belediye bünyesine bir sulama aracı daha katıldı. Bu zamana kadar sadece bir araçla sulama yapan belediye ekipleri Oray Diyaliz Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AYdın'ın yaptığı yardımla artık iki araçla sulama yapabilecek. Bugün düzenlenen programla Belediye Başkanı İsmail Bayram, bağışta bulunan Aydın'a teşekkür plaketi verdi.

“Bu tür yardımlar bizim için önemli.”

Törende açıklamalarda da bulunan Belediye Başkanı İsmail Bayram, “Böyle işadamlarının destekleri sayesinde bizde Düzce için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Düzce Belediyesi'ne yapılan bu yardımlar bizim için de önem taşıyor. Belediye sadece hizmet veren bir kurum değil ayrıca bu tür bağışlarla hizmet alan bir yerdir. İşadamlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İki bölgeye ayrılacak.”

Daha önce sadece bir tane sulama araçları olduğunu da belirten Bayram, “Tek sulama aracımız olduğu için Düzce geneline hizmet vermekte zorluk çekiyorduk. Gelen araçla birlikte hizmeti iki bölgeye ayıracağız. Araçlardan biri Yenikent'te diğeri ise Düzce'de hizmete devam edecek. Yani tek aracın yükü hafifleyecek.” şeklinde konuştu.