Geçen ay 3 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle eylem de yapan Düzce Belediyesi bünyesindeki firma çalışanları 4 aydır maaşlarını alamıyor. Yerel seçimlerin yapılmasını ve maaşlarını almak için yeni Başkan'ın göreve gelmesini bekleyen işçiler, hayal kırıklığına uğramaya devam ediyor.

Belediye Başkanı İsmail Bayram koltuğuna oturdu ama işçiler hala maaşlarını alamadı. Bayram'ın özellikle belediye borçları nedeniyle Ankara'ya gittiği ama Ankara'dan istediğini alamadığı da bilinirken bu haberle birlikte işçilerin maaşlarını bu ay da alamayacakları görülüyor.

Temizlik işleri bünyesinde çalışan işçiler, maaşlarını alamamalarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ederken bir taraftan da paralarını alacakları günü bekliyor.

Diğer taraftan Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın borçlar nedeniyle bir kez daha Ankara'ya gitmesi beklenirken işçiler de Ankara'dan gelecek olumlu haberi bekliyor. Maaşlarını alamayan işçilerin ekonomik krizin de etkili olduğu şu günlerde bu duruma daha ne kadar dayanabileceği ise bilinmiyor.