Düzce Belediyesi öncülüğünde tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, sendikalar ve resmi kurumlarda çalışan kadınların desteğiyle anıtpark Meydanı’nda düzenlenen kermesin ardından Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay bir basın açıklaması yaptı.

 “180 bin TL toplandı”
Kermese destek sağlayan kadınların katılımıyla düzenlenen toplantıda kermese katılımın oldukça yüksek olduğunu dile getiren Başkan Ay, şöyle konuştu:

“Buradaki bütün sivil toplum kuruluşlarımız, partilerimiz, sendikalarımız, müftülüğümüz, milli eğitim camiası gibi her kesimden arkadaşlarımız katıldı. Bugün de burada toplanan paraları bütün arkadaşlarımızın topladığı paraları bir araya getirdik. Kendi aramızda bir de 4 kişiden oluşan bir komisyon kurduk. Bu parayı değerlendirecek ve askerimize ulaştıracak. Biz herkse bu konudaki gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar 180 bin TL toplandı. Biraz önce de belirttiğim gibi komisyonda bu parayı gerekli yerlere ulaştıracak.”

“Düzce dün birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterdi”
Afrin’de görev yapan Mehmetçikler yararına kermeste toplanan paraların listesini, “AK Parti Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Halk Eğitim Merkezi, Memur-Sen, Denizatı Derneği, Hat Sanatı, İHH, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Düzce Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Derneği, Semerkand ve Beşir Derneği, MÜSİAD, Ensar Vakfı” olarak açıklayan Başkan Ay konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizi teknik olarak destekleyen AFAD ve Kızılay, yağmur demeden teveccüh gösteren Düzceliler, burada birlik ve beraberliğin oluşması açısından herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle zamanlarda bu millet birlik ve beraberlik içerisinde oldukça bizi kimse yıkamaz, bölemez. Düzce dün bunu gösterdi. Emperyalist devletler Türkiye üzerinden oynadığı oyunlarla geçimini sağlıyor ama Türkiye bu oyunlara gelmeyecektir. Türk insanı bilgili, deneyimli ve akıllıdır. Bin yıllık bir devlet geleneğine sahibiz, dolayısıyla biz dünyada yönetilen değil, yöneten bir devlet konumundayız.”

İşte komisyondaki isimler
Düzce Belediye Başkanı Dursun ay başkanlığında oluşturulan komisyondaki isimler ise şöyle:

“Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Müftülüğü Şube Müdürü Yusuf Yıldız, Denizatı Derneği temsilcisi Nejla Erdoğan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği temsilcisi Canan Çağatay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş”

Başkan Ay’ın konuşmasının ardından eşi Nursel Ay ise, kermese destek veren tüm kadınlara teker teker teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Haber: Ö. YILMAZ