Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kurumun daha verimli çalışması amacıyla bir kez daha yönetim kadrosunda değişikliğe gitti. Performansından memnun olmadığı sağ kollarını farklı görevlere atayan Özlü, birim müdürlüklerinde de revizyona gitti. Değişim rüzgarları sadece Düzce Belediyesi yönetiminde değil şirket yönetimlerinde de esti.

Son olarak 2021 yılının mart ayında genel kurul toplantısını yapan Beltur’un 2022 genel kurulu sonucu yeni yönetimi belli oldu.

ESKİ BAŞKAN BELTUR YÖNETİMİNDE

Yapılan toplantı sonucunda yeni yönetimde Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gibi dikkat çeken isimler yer aldı. Yemenici’den önce Yığılca eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Erol Bakraktar ve Cumayeri eski Belediye Başkanı Recep Tuna da belediyenin çeşitli birimlerinde görevler üstlendi.

GÖSTERİŞLİ İLE DEVAM, YARDIMCI TUNCER

Yeni oluşturulan yönetime göre Beltur’da yönetim kurulu başkanı değişmedi. Düzce Belediye Başkanvekili Hüdaver Gösterişli şirketin başında olmaya devam edecek. Gösterişli’nin yardımcısı ise Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer oldu. Daha önce Ulaşım A.Ş. şirketinin başına getirilen Tuncer artık Beltur bünyesinde de yöneticilik yapacak. 2021’nin mart ayındaki genel kurulda Bahçeşehir A.Ş’nin yönetim kuruluna seçilen Nurullah Yıldız da Beltur yönetimine geçiş yaptı.

DEĞİŞMEYEN İSİMLER

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Duygu Ataç Aki ve İmran Aktepe yeni yönetimde ismi değişmeyen idarecilerden oldu.

İŞTE ŞİRKETİN YENİ YÖNETİMİ

Düzce Beltur A.Ş.’nin yeni yönetim kurulu şöyle:

Başkan Hüdaver Gösterişli 

Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer

Yönetim kurulu üyeleri

Nurullah Yıldız

Cüneyt Yemenici

Ertan Taşlı

Duygu Ataç Aki

İmran Aktepe

TONYALI VE BÖLÜK YENİ YÖNETİMDE YOK

Özellikle Mutfak Sanatları Merkezi’nin inşa sürecinde etkin rol üstlenen Beltur şirketi yöneticilerinden Önder Tonyalı ile Yüksel Bölük ise Beltur’un yeni yönetiminde yer almadı.

KADIN KOLLARI BAŞKANI ASUK ŞİRKETİN BAŞINA GEÇTİ

Düzce Bahçeşehir A.Ş.’nin başına ise AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk getirildi. Daha Beltur yönetiminde olan Asuk artık Düzce Bahçeşehir A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütecek.

Düzce Bahçeşehir A.Ş.’nin yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Başkan Gönül Ekiz Asuk

Başkan Yardımcısı Yaşar Özdemir

Murat Aydın

Özcan Çakmakçı

İsmail Biriktir

GÜNDEN’E BİR GÖREV DAHA, KÜÇÜK DE YÖNETİMDE

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yardımcısı olarak A Takımı’na dahil ettiği Belediye Meclis Üyesi Hasan Günden’i ayrıca Düzce Ulaşım A.Ş.’nin de başına getirdi. Ayrıca AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, Asuk gibi şirket yönetimine giren AK Partili yöneticilerden oldu. Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz da bilgi ve birikimini şirket yönetiminde gösterecek.

İşte Düzce Ulaşım A.Ş.’nin yeni yönetimi:

Başkan Hasan Günden

Başkan Yardımcısı Okan Özkasap

Yavuz Yılmaz

Oğuzhan Küçük

İbrahim Özbakır