Düzce Üniversitesi Bilgi İşlem Makineleri (ACM) Topluluğu tarafından düzenlenen konferansta Itelligence firma yetkilileri, önemli başarılar elde etmiş yazılım ve sistem programları “SARP ve ERP”yi öğrencilere anlattı.

Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte; teknoloji alanındaki gelişmelerin etki sahasının anlatıldı. Konferansta, geliştirilen yazılım sistemleri ile spordan sanayiye, eğitimden yönetime kadar her alanda farklılık oluşturularak, verimliliğin arttırıldığı vurgulandı.

Yazılım mühendisleri olarak kullanılan akıllı sitemlerden, robotlardan ve sensörlerden veriler okuyarak, daha verimli olmaya çalıştıklarını söyleyen konuşmacılar, firmaların çalışan personel sıkıntısı çekmediğini ama her zaman farklılık ortaya koyacak kişilere ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Üniversite öğrencileri ile bir arada olmaktan, Düzce Üniversitesi’nde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren misafir konuşmacılara, yaptıkları başarılı çalışmalar ve sunumları için teşekkür belgesi takdim edildi.