Geçtiğimiz günlerde yayınlanan atama kararnamesi ile Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanan Düzce Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, Düzce Ziraat Odası'na bir veda ziyareti yaptı. kaynakları iyi kullanmanın önemine vurgu yaptı.

Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk'ün yanı sıra, oda yönetim kurulu üyeleri ve muhtarların da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Yardımcısı Kemal Kahraman, Düzce'de tarım alanında yürütülen çalışmaları anlattıktan sonra, tarımın tüm insanlık için en önemli alan olduğunu, çünkü gıdanın yerine bir şey konulamadığını söyledi. Kahraman, tarım arazileri ve su kaynaklarının korunmasının önemini vurguladı.

Dört yıla yakın bir zamandır Düzce'de görev yaptığını belirten Kahraman, kariyerinde buranın ayrı bir yeri olduğunu dile getirirken, çok kültürlü yapısıyla Düzce'nin bir mozayik görüntüsü verdiğini, bu nedenle düzce'yi tanıyanın Türkiye'yi tanımış olacağını söyledi.

Kahraman Vali Yardımcılıkları görevlerinin hepsinin birbirine denk görevler olduğunu, ancak Ankara, İstanbul ve İzmir gibi illerin kendi özellikleri nedeniyle diğerlerinden farklı algılandığını da sözlerine ekledi.

Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk ise, Düzce Tarımının gelişmesi için gösterdiği titiz çalışmaları için Kahraman'a teşekkür etti. Öztürk, görev yaptığı süre içinde tarıma verdiği özel önem nedeniyle Kahraman'a bir de plaket verdi...