İl Genel Meclisi'nin üçüncü birleşiminde Düzce Belediyesi'nin eski yeri olan Kalıcı İşyerleri'nin bir bölümünün Düzce Üniversitesi'ne ayrılması kararı da ele alındı.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu adına söz alan Komisyon Başkanı Mehmet Zengin İl Genel Meclsi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Şubat ayı birinci birleşiminde havale edilen ve Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan kalıcı işyerlerinden mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan toplam 28 işyerinin Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Meslek Yüksek Okulu'nun yeni kampüsünü oluşturmak üzere tahsis edilmesi talebi, ilgili komisyon tarafından yapılan araştırma ve incelemelerin ardından söz konusu İl Özel İdare'ye ait eski belediyede B Blok 1. katta bulunan toplam 28 işyerinin Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Meslek Yüksek Okulu'nun yeni kampüsünü oluşturmak için kullanılması talebi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Alınan kararla birlikte Düzce Belediyesi'nin taşınmasıyla birlikte çoğu bölümleri boş kalan işyerlerinin Meslek Yüksek Okulu sayesinde yeniden faal hale gelmesi planlanıyor.