Düzce ve ilçe belediye başkanları meclis üyeleri ile birlikte 2 günlük eğitim kampına giriyor. Eğitim ve Bilgilendirme toplantısı Düzce Belediyeler Birliği ve Düzce Belediyesi’nin işbirliğinde 10-11 Mayıs tarihlerindeki Nevşehir Kozaklı’da yapılacak. Düzce belediye başkanları ve meclis üyeleri 2 gün boyunca belediyelerin görev ve yetkileri, belediye meclisi yerel yönetimlerde halkla ilişkiler belediye meclisinin bilgi edinme ve denetim yolları hakkında bilgilendirilecek.


Bu kapsamda başkan ve meclis üyeleri Düzce Belediye meydanında toplanarak yola çıktı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, gezi hakkında şu bilgileri verdi:


“Seçim öncesi meclis üyelerimize belediyenin iş ve işleri hakkında hizmet içi eğitim semineri düzenlemeyi vaat etmiştik. Sağolsun Düzce Belediyeler birliği bir bedel ödemeksizin güzel bir eğitim semineri düzenledi. İç işleri bakanlığından ve Türkiye belediyeler birliğinden yetkililer katılacak. Yine üniversitelerimizden uzamanlar gelecek. Çok faydalı olacağı kanaatindeyim.”


Açıklamanın ardından belediye başkanları toplu bir fotoğraf çektirdi ve 2 otobüs Ürgüp’e gitmek üzere yola çıktı.

 

VEKİLLER AFYON’DA


Öte yandan Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır da AK Parti’nin Afyon’daki kampına katılacak. AK Parti'nin 3 gün sürecek 22. İstişare ve Değerlendirme toplantısının ana gündem maddesi Cumhurbaşkanlığı olacak.


Başbakan Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla başlayacak olan kampa bakanlar, milletvekilleri, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, il başkanları, kurucu üyeler, disiplin ve hakem kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri katılacak.


Siyasilerin yanı sıra Vali Ali İhsan Su’nun da izinli olduğu öğrenildi.

 

 

Haber;S.Kaşkır