Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim giderlerine destek vermek üzere bağış kampanyası düzenlediğini açıklamıştı.


Muhtarlara bağış mesajı


Seçim masraflarını karşılamak için seferberlik başlatan Ak Parti’de sivil toplum kuruluşlarından muhtarlara kadar bağış için çalmadık kapı bırakmıyor. Bugün bankada açılan hesaba ilk bağış yatırmak için toplanan Ak Parti grubu STK ve muhtarlara “1 TL, 5 TL fark etmez” diyerek bankaya destek vermeye çağırdı. Yine belediye başkanlarına da katılımın zorunlu olduğu bildirildi.


Saat 14.00’de İstanbul Caddesi üzerindeki banka önünde toplanan Kaşıkoğlu ve partililer Başbakan Erdoğan’ın hesabına bağışta bulundu. Servis aracı ile bankaya gelen partilerden ilk bağışı Kaşıkoğlu yaptı.


O bizim için çalıştı


“O bizim için durmaksızın çalıştı.” Diyen Kaşıkoğlu, yapılan bağışlarla Türkiye’nin değişim ve dönüşümüne katkı sağlanacağını belirtti.


Kaşıkoğlu, “Biz bugün burada seçim kampanyamıza bir bağış yaparak aslında Türkiye'deki değişim ve dönüşümün devam etmesini istiyoruz, biz 12 yıl önce başlayan Türk'ün uyanış hareketinin, Türk milletinin o talihsiz yaşamının kırıldığı noktanın devamını istiyoruz, biz ayakta kalmak istiyoruz, biz dünyanın gelişmiş ülkeleri arasına girmek istiyoruz, biz pısırık liderlerle yönetilmek istemiyoruz, biz dünya liderleri karşısında el pençe el divan duran iki yüzlü riyakarlarla yönetilmek istemiyoruz. Biz Türk milletinin önünde liderlik yapan alnı secdeye değmiş, kalbi Kur-an ve imanla dolu bir liderle yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz ölene kadar Recep Tayyip Erdoğan'la yolumuza devam etmek istiyoruz.”dedi.


Düzce Mitingi Olacak Mı ?


Başbakan Erdoğan’ın miting programında Düzce’nn yer almadığını ifade eden Kaşıkoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:


“Zamanı kısıtlı olması sebebiyle Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın programında Düzce mitingi gözükmüyor. Ancak çeşitli programlarla adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ilimize gelecekler, onunla bir program yapacağız, arkasından Genel Başkan Yardımcımız Salih Kapusuz bir program için ilimize gelecekler. Ama biz Recep Tayyip Erdoğan'ın yokluğunu Düzce'de hissettirmeyeceğiz.”

 

Onu Asla Yalnız Bırakmayacağız


AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“Biz Gençlik Kolları Teşkilatı olarak Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız'ın bizim için bugüne kadar yapmış olduğu bütün oluşumların, seçilme yaşının 30'dan 20'ye düşürülmesi, liselere tabletlerin, akıllı tahtaların yapılması, üniversitede harçların kaldırılması, okullarda kitapların ücretsiz dağıtılması gibi birçok eseri bize kazandırdığı için biz ülke genelinde Düzce gençliği olarak Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzu belirtmek için buradayız ve onu asla yalnız bırakmayacağız.”

 

Haber;S.Kaşkır