Düzce Üniversitesi'nde eğitim seminerleri düzenlenmeye devam ediliyor. Bugünde Üniversite Konferans Salonu'nda “Kamu İhale Mevzuatı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantı da açılış konuşmasını Düzce Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerioğlu'nun yaptığı toplantıya Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerindeki kamu kurum ve kuruluşları katılırken, Kamu İhale Uzmanı Kadir Akbulut ile yine Kamu İhale Uzmanı Dursun Ali Demirboğa konuşmacı olarak katıldılar.

Kamu İhale Uzmanları tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ile 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair 5812 Sayılı İhale Kanunu'ndaki 35 maddelik Kanuna Karar Kılınan değişiklikler ve uygulamada karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik olarak ihalede uygulanan yönetmelikleri değiştirilerek yeniden yayınlandı.

Yayınlanan yenilikler kapsamında; uygulama yönetmelik değişiklikleri ortak hükümleri, hizmet alım ihaleleri uygulama yönetmelik değişiklikleri, mal alım ihaleleri uygulama yönetim değişiklikleri ile yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmelik değişiklikleri hakkında katılımcılar bilgilendirildi.