İŞKUR’un Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında Düzce’de Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda istihdam edilmek üzere 550 personel alımı için aday başvurularının 20 Eylül’de sona ermesinin ardından bu sabah noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi.


Yaklaşık 600 vatandaşın salonda hazır bulunduğu kura çekimine Düzce ikinci Noter’in yanı sıra İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Hasan Ali Subaşı ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Özgüngör de katıldı.




Düzce merkez temizlik elemanı, Cumayeri temizlik elemanı, Akçakoca temizlik elemanı, Çilimli temizlik elemanı, Yığılca temizlik elemanı, Gölyaka temizlik elemanı, Kaynaşlı temizlik elemanı, Gümüşova temizlik elemanı, Düzce merkez güvenlik elemanı için kura çekimi yapıldı.


Bilindiği gibi Toplum Yararına Program çerçevesinde kamuda geçici işçi olarak açılan 550 kadroya Düzce’de 2 binin üzerinde başvuru yapıldı. Düzce Valiliği koordinasyonunda; Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okullarda 450’si temizlik ve 55’i ise güvenlik alanlarında toplam 505 kişiye yönelik, Toplum Yararına Programı 2019 yılı Ekim ayı ile 2020 yılı Haziran ayı arasında 9 ay süreyle gerçekleştirilecek.  




Haber: S.AYDINLI
Görüntü: M.ALTIN