Düzce’de 36 saat boyunca aralıksız şekilde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı merkez ve ilçelerdeki elektrik alt yapısını da olumsuz etkiledi. Bazı mahalle ve köylere saatlerce elektrik verilememesi vatandaşların tepkisine yol açtı.

SEDAŞ Çağrı Merkezi’ni arayan vatandaşlara ise otomatik mesaj dinletilirken, müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız hale geldi.

Normal zamanda da Düzce’nin pek çok bölgesinde yaşanan sık ve uzun kesintiler sebebiyle vatandaşların elektriksiz kalmaları bir yana evlerde bulunan elektronik eşyaların zara görmesine neden oluyordu.

Aynı sorunun yaşanmasından bıkan Düzceliler, alt yapısını son teknolojiyle güçlendirdiği yönünde açıklamalar yapan SEDAŞ’ın hizmet kalitesini bir kez daha sorguladı.

Yaşanan mağduriyetlerle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan SEDAŞ, olumsuz hava şartları nedeniyle yeni bir karar alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 18-21 Ocak arası tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesinti programı iptal edilmiştir” denildi.

HABER: Mehmet GÜNESEN