Koçyazı Köyü Karataş Sokak'ta amcalarına ait, banyosuz ve mutfaksız bir evde yaşam mücadelesi veren Karaduman ailesi, yardımları bekliyor. Aile reisi Ali Karaduman, kriz nedeniyle çalıştığı işyerinden tam olarak maaşını alamazken, maddi imkansızlıklar aileyi tam anlamı ile çaresiz bırakmış.

Çocukları 13 yaşındaki Melike, 12 yaşındaki Mine, 9 yaşındaki Mert ve 8 yaşındaki Merve'ye okul harçlığı dahi vermekte zorlandıklarını söyleyen anne Sevilşan Karaduman, gözleri dolarak ne kadar zor durumda olduklarını anlatıyor. Ali Karaduman, çaresizlik içinde kendi imkanları ile geçinemediklerini anlatarak, devletten ve yetkililerden yardım eli uzanmasını beklediklerini söylüyor.

Karaduman ailesinin en büyük çocuğu Melike ise, evlerinde güzel bir mutfak olmasını istediğini, banyo ve tuvaletlerinin ise kullanılmayacak derecede kötü olduğunu ifade ediyor. Maddi imkansızlıkların belini büktüğü aile de en çok çocukların bu durumdan etkilendiği görülürken, çocukların ihtiyaçlarını karşılayamayan aile, hayırseverlerin yardımını bekliyor.