Akit TV canlı yayınında konuşan Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in partisi MHP'den ihracına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Kadın voleybol takımı eskiden çok daha müstehcen kıyafetle çıkıyordu"
Karahasanoğlu, şöyle konuştu:
"Kadın voleybol takımı eskiden çok daha müstehcen kıyafetle çıkıyordu. 'Bunda bir şey yok. Sizin kafanız hep müstehcenliğe mi çalışıyor?' diye karşı çıkanlar vardı. Şimdi şortu birazcık uzatmışlar. Demek ki bazı şeyler olabiliyormuş. Belki bunu biraz daha makul bir düzeye getirme imkanı vardır ama bunu yapmıyorlar."


"Siyasi partiler üyelerinden cinayet bile işlese bir savunma ister"
'Bir Müslüman olarak görüşümü dile getirdim. Ben partime değil Allah'a hesap vereceğim.' diyerek sözlerinin arkasında duran Başkan Birol Şahin'in MHP'den savunması alınmadan ihraç edildiğini belirten Karahasanoğlu, şunları söyledi:
"Bunu söyleyen adamı Milliyetçi Hareket Partisi anında ihraç ediyor. Nasıl ihraç etti ben de anlamadım. Benim bildiğim siyasi partiler üyelerinden cinayet bile işlese bir savunma ister."

"FETÖ'cü hainlerin bile savunması alındı"
FETÖ'cü hainlerin bile savunmalarının alındığını vurgulayan Karahasanoğlu, "Bu ülkede 251 insan öldürmüş FETÖ'nün o hain darbe girişiminde 'Biz savunma hakkı istiyoruz.' diyorlar. 50 bin insanı ölümüne sebebiyet vermiş ve hala öldürmeye de devam eden PKK'lılar 'Bize savunma hakkı verin.' diyorlar." şeklinde konuştu.



"'Ben Allah'a hesap veririm.' diyen bir kişi karşılarına çıkınca..."

KHK'lılara savunma hakkı isteyen akademisyenleri, Başkan Birol Şahin'e karşı takındıkları tavır dolayısıyla eleştiren Karahasanoğlu, sözlerine şöyle devam etti:Profesörler, öğretim üyeleri 'MHP çok iyi yaptı.' diyor. Ama o ahlaksızlar şunu da söylüyorlar. 'Efendim KHK'lılara savunma hakkı verin. Bu insanlara savunma hakkı verilmeden bunları memuriyetten nasıl atarsınız?' diyorlar. Onları savuna savuna karşımıza hukuk abidesi olarak çıkıyorlar. 'Ben Allah'a hesap veririm.' diyen bir kişi karşılarına çıkınca 'Çok iyi yaptı. Yarım günün içinde adamı attılar.' diyorlar.