Emniyet müdürlüğü emrine  atanması kararının ardından veda turlarına başlayan İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Düzce'deki siyasilerle vedalaşmaya başladı

 İşlek, Ak Parti İl Başkanlığını  ziyareti sırasında yaptığı açıklamalarda görevde bulunduğu süre içerisinde Düzce'de başarılı çalışmalar yaptığına inandığını belirterek “ Ayrımcılık yapan değil birleştirici olmak düsturumuzdur. Görevde bulunduğum sürede Düzcelilerle çok iyi bir ilişki kurduk. Onlarla abi kardeş ilişkisi içinde çalışmalarımıza devam ettik. Bundan sonra da verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmak bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan'da “Müdürümüz çok zor günlerde görev başına geldi. Emniyet teşkilatı olarak bu zor durumda çok başarılı işler çıkarıldı. Saim beyle karşılıklı anlaşabildik. Fakat devlet görevi olduğu için hiçbir nahoş durum yaşamadan bayrak değişimi zamanı gelmiştir. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise İşlek'in gitmesinin kendilerini üzdüğünü söyleyerek “ Bürokrasi de böyle görev değişimleri vardır. Bu bir nöbet değişimidir. Bu çerçeveden baktığımızda 4 yıl 8 aylık süre, bizimde neredeyse iktidarda olduğumuz zamana inkal ediyor. Bu zaman bizim için abi kardeş ilişkisi içerisinde geçti. Düzce, Düzce'ye hizmet veren çok önemli bir bürokratını kaybetti. Sayın İşlek'in Düzce'ye kazandırdıklarını Düzceliler çok iyi biliyor, bu nedenle anlatmaya gerek yok. Bu dönem yokluklar içerisinde çok önemli işler yapılan bir dönemdir. Siz bizim her zaman Saim Ağabeyimiz olarak kalacaksınız. “ dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti İl Başkanlığı üyeleri tarafından Saim İşlek'le vedalaşılırken İşlek ziyaretlerine, MHP, CHP ve DESOB'a veda ziyaretleriyle devam etti.